Cautare

11364 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti" (2.78 secunde)
MIHAI de 38 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Mondeo, pe Bd. ... Gabriel de 37 de ani din Bucuresti si pe C.
GABRIEL de 20 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Golf pe bd. ... LIVIU de 28 ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie de mers. ... Gabriel de 21 ani, din Bucuresti, pasager in autoturismul VW Golf, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Scopul viitorului pod rutier peste canal este descongestionarea traficului greu din zona orasului Constanta si al vechiului pod rurier peste canal amplasat pe DN 39 (Constanta-Mangalia), au declarat oficialii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC), adica entitatea ce va implementa acest important proiect de infrastructura estimat la cca.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd.
In Municipiul Bucuresti, cu ocazia "Revelion 2011", in perioada 31.12.2010 - 01.01.2011, se vor desfasura mai multe manifestari cultural-artistice in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Opera Nationala Romana si Parcul Drumul Taberei, precum si in restaurante, cluburi, discoteci si alte obiective.
Primaria Sectorului 4 anunta ca circulatia din zona Pietei Unirii va fi restrictionata. Pericol de surpare in Piata Unirii din Bucuresti! Traficul rutier se inchide.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare realizate de catre Apa Nova Bucuresti, incepand cu data de astazi, 23.11.2011, se va inchide traficul rutier pe Bd.
Or, tratatul le interzice brusc sa protesteze in Bucuresti pentru eliberarea Ardealului. Ioan Slavici este nevoit sa fuga din Bucuresti in 1883. ... Conditia semnarii tratatului era deci amortirea vocii pentru Ardeal in Bucuresti.
Asta dupa ce, anul trecut, conducerea de la acea vreme a CFR Calatori, a introdus aceste garnituri in circulatie abia pe 30 iunie, decizie care a determinat migrarea pasagerilor spre modul de transport rutier.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. ... Scenele dramatice s-au petrecut duminica seara pe Soseaua Chitilei, la iesirea din Bucuresti.
PETRICA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un motociclu marca Yamaha, pe Soseaua Viilor dinspre Str. ... MARIA de 84 de ani din Bucuresti, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal in dreptul scarii nr.
CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
google-analytics.com